BRZI LINKOVI
FRIGOBOX D.O.O.

Vaš inovativan

partner.

NAŠA MISIJA I VIZIJA

Profesionalnost i kvaliteta proizvoda

Trgovačko društvo Frigobox d.o.o., sa sjedištem u Puli, osnovano je 1990. godine. Od svojih početaka pa do danas bavi se prodajom, servisom i održavanjem klimatizacijskih uređaja – sustava, kao i opreme za klimatizaciju, grijanje i ventilaciju.

Od svoga osnutka društvo je generalni uvoznik renomirane klimatizacijske marke Mitsubishi Heavy Industries za Republiku Hrvatsku, a dugi niz godina bavilo se i popratnom ugostiteljskom opremom.

Godine 2000.–te društvo postaje generalni uvoznik za klimatizacijske uređaje – sustave marke Hokkaido. Isto tako u ponudi su i najbolji brendovi klimatizaciskih sustava i opreme marke Mitsubishi Electric i Daikin.

Naša misija

IDEJA
Objasnite nam svoju ideju i potrebe, mi ćemo iste ostvariti u nekoliko koraka.
Planiranje
Sa detaljnom specifikacijom upita, možemo profesionalno isplanirati tijek projekta.
Nacrt
Vizualizacija vaših ideja sljedeći je korak nakon stručnog i profesionalnog planiranja.
IZRADA
Nakon suglasnosti čitav projekt kreće u realizaciju u najkraćem roku.
PRODUKCIJA
Puštanjem u pogon, vaša početna ideja dobila je svoj konačan oblik.
POSTPRODAJNA PODRŠKA
Stojimo vam na raspolaganju za svu potrebnu daljnju pomoć i savjetovanje.

Razvoj poduzeća

Prodajni asortiman neprestano se proširuje kako bi zadovoljio potrebe kupaca, pa su tako od 2010. - te godine u ponudi bojleri sa toplinskom pumpom, hidro – moduli za grijanje prostora i tople vode, kao i solarni paneli za proizvodnju električne energije.

Društvo trenutno zapošljava desetak djelatnika s dugogodišnjim iskustvom na području rada s klimatizacijskom opremom, koji kontinuirano prate najnovije svjetske trendove klimatizacije.
Punih dvadeset godina društvo je partner društva Termal s.p.a. iz Italije, koje se ubraja u najveće klimatizacijske tvrtke u Europi.

Kvalitetu rada društva Frigobox d.o.o. potvrđuje referentna lista sa objektima diljem Hrvatske. Obratite nam se ukoliko imate pitanja ili želite saznati više o nama i mi ćemo Vam rado pomoći.